فریدون یاوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بخشهای پایش و آزمایشگاه سازمان محیط زیست به شکل دوره ای در قالب برنامه ای مشخص واحدهای صنعتی را تحت پایش قرار می دهند.
وی افزود: اگر این واحدها مشکوک به استفاده از آلاینده باشند آزمایشگاه نسبت به نمونه گیری اقدام و نتیجه را با استانداردها تطبیق می دهد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه بیان کرد: اگر آلایندگی واحدها اثبات شود مطابق قانون مهلتی برای رفع آلایندگی داده می شود در غیر این صورت مراتب به مراجع قضایی اطلاعرسانی می شود و واحد مطابق قانون در فهرست صنایع آلاینده قرار میگیرند.
وی افزود: در صورت اثبات آلایندگی این واحدها درصدی از فروش بر اساس قانون تجمیع عوارض به عنوان جریمه اخذ می شود.
یاوری با بیان اینکه واحدهای صنعتی استان به سیستمهای کنترل آلودگی مجهز هستند تصریح کرد: ممکن است در مواردی نقص فنی و اشتباهات سیستمی موجب غیراستاندارد شدن فعالیت این واحدها شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در انتهای هرفصل فهرستی از واحدهای آلاینده تهیه می شود اما آلایندگی در یک فصل نمی تواند دال بر استمرار آلودگی طی سال باشد.
یاوری تصریح کرد: مطابق آخرین آمار ۳۵ واحدصنعتی استان در پایان فصل قبل به عنوان واحدهای آلاینده معرفی شدند که البته نوع آلایندگی براساس پارامترهای اندازه گیری و کیفیت پساب خروجی متغیر است.
این مسئول افزود: آلاینده بودن یک واحد همیشه دال بر خطرناک بودن برای انسان و حیات آبزیان نیست.
نظر شما